24-uursservice

Nieuwe daken en dakrenovatie

24-uursservice

Als dakdekker komen wij bij verschillende gebouwen met zowel platte als hellende daken met verschillende soorten dakbedekking want er zijn veel verschillende soorten dakbedekkingen, met ieder zijn eigen kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden.

Elk dak vraagt om eigen aanpak, in goed overleg met u kijken we wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is op uw dak, zodat wij tot een passende oplossing komen. M. Bakker Dakwerk levert maatwerk voor zowel onderhoud als renovatie aan het dak voor particulieren, bedrijven, VvE’s en aannemers.

Op deze pagina vindt uitleg van de door ons meest gebruikte dakbedekkingen.
Wij bespreken graag welk soort dakbedekking het meest geschikt is voor uw dak.  Enkele voorbeelden zijn:

WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.20.06 (1)

Bitumineuze dakbedekkingen

Ruim 80% van alle platte daken worden uitgevoerd in bitumen. Bitumineuze dak systemen zijn bijna altijd voorzien van een gemodificeerde toplaag. Veel gebruikte materialen zijn app en sbs gemodificeerd. De levensduur van bitumen is gemiddeld 25 jaar.

Kunststof dakbedekkingen

Kunststof dakbedekking is een bijzonder fraaie oplossing voor uw dak. Met kunststof dakbedekking brengt u een goede bescherming aan uw dak. Een voordeel is de lichte kleur en gewicht. Daardoor is kunststof dakbedekking uitermate geschikt voor zichtlocaties.

WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.19.29 (2)
WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.21.24 (2)

EPDM-dakbedekkingen

Deze daken worden meestal uit 1 stuk gelegd, verkleefd aan de ondergrond. Met als positief gevolg geen naden en dus minder kans op lekkages.

Dakisolatie

Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen. Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst 25% van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is.

WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.21.23 (1)

Duurzaam
Professioneel
24-uur noodservice