Heeft u last van een daklekkage schakel dan snel een dakdekker in om uw probleem te verhelpen. Want hoe langer de lekkage blijft hoe eerder de mogelijkheid bestaat dat het dak gaat verrotten of inzakken.  Daarbij veroorzaakt waterschade ook schade aan uw plafond, muren en vloeren waardoor de reparatie kosten vaak hoger worden.  Mocht uw dak ook dakisolatie hebben dan bestaat er ook een kans dat dit nat wordt. Zodra uw dakisolatie nat is geworden gaat het niet alleen schimmelen en stinken, ook is het zijn isolatiewaarde kwijt waardoor het nutteloos is geworden. Enige manier om dit te herstellen is door het te vervangen.

WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.19.29 (3)
WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.19.31 (1)

Reparatie van uw dak

Lekkages komen altijd ongelegen en kunnen veel schade veroorzaken aan de woning. Door onze jarenlange ervaring is het repareren van uw lekkage geen probleem voor ons.

Heeft uw platte dak een lekkage dan kunnen wij deze op verschillende manieren oplossen. Door bijvoorbeeld een scheur in de dakbedekking kan er lekkage ontstaan. Door een speciale laag bovenop de schade te leggen kan deze lekkage verholpen worden. Let wel hier is wel kennis en ervaring voor nodig om zo’n speciale stroom te plaatsen.

Heeft uw daklekkage, neem dan z.s.m. contact met ons op om verdere schade te beperken.

Duurzaam
Professioneel
24-uur noodservice