24-uursservice

Over M. Bakker Dakwerk

24-uursservice
Marco

Uw platte dak renoveren door Dakleer Specialist M Bakker Dakwerk.

Lekkages aan een plat dak kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is een verstopte dakgoot en scheurtjes in de dakbedekking. Bij een verstopte dakgoot kan het water via de dakrand en de muren naar binnen dringen.  Scheurtjes in de dakbedekking komt door hoge temperatuurverschillen waardoor de dakbedekking gaat krimpen en uitzetten. Deze scheurtjes worden op den duur steeds groter waardoor er lekkage ontstaat.

Bitumen wordt in de praktijk het meeste gebruikt voor platte daken. Specifieke eigenschappen van bitumen zijn onder andere waterdichtheid, duurzaamheid, maar ook een hoge temperatuurstabiliteit en een hoge weerstand tegen veroudering, door deze eigenschappen heeft het weinig onderhoud nodig.

Maar na verloop van tijd wordt de kwaliteit van uw dakbedekking minder. Weersomstandigheden zorgen ervoor dat uw platte dak soms veel te verduren heeft. Hierdoor kunnen kleine gebreken ontstaan in uw dak. Deze problemen kunt u beter voorkomen, aangezien schade aan het dak vaak leidt tot meer schade en dus ook hogere kosten. Om de hoge kosten van het vernieuwen te voorkomen, kunt u ervoor kiezen om uw platte dak te renoveren. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u dus ernstige vervolgschade en torenhoge kosten. Soms is het voorzien van een noodstrip vaak al voldoende.

Duurzaam
Professioneel
24-uur noodservice