In Nederland kan het soms behoorlijk stormen. Met als nadeel een vervelend resultaat waarin stormschade aan uw dak naar voren komt. Losse dakpannen, lekkage of kapotte goten kunnen gevolgen zijn van stormschade. Daarom zijn wij 24 uur per dag beschikbaar voor het vakkundig herstellen en voorkomen van verdere problemen. Neem dus na een storm zo snel mogelijk contact met ons op!

M. Bakker Dakwerk herstelt altijd eerst de ergste schade, zodat direct gevaar door bijvoorbeeld losse dakpannen wordt verholpen. Ook het dichten van lekkage behoort tot onze prioriteiten. Afhankelijk van de situatie gaan we ook over op algeheel herstel. Daarbij controleren we uw dak nog eens uitvoerig en repareren we de andere zwakke plekken. Zo is uw dak weer helemaal in orde en hoeft u tijdens een volgende storm niet bang te zijn voor nieuwe schade.

Daken met achterstallig onderhoud krijgen vaak te maken met stormschade. Daarom is het verstandig om uw dak preventief onderhoud te geven zodat u veel schade en kosten bespaard blijven.  Wij komen bij u langs voor een dak inspectie en dak onderhoud.

Stormschade opgelopen

Heeft uw dak stormschade?
Neem dan contact op met ons op.

M Bakker Dakwerk

Duurzaam
Professioneel
24-uur noodservice